Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Astăzi este ultima zi în care contribuabilii pot beneficia de bonificațiela plata sumelor datorate bugetului local

ro

01 Apr, 2024 12:16 544 Marime text
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța reamintește contribuabililor faptul că, astăzi, 1 aprilie 2024, este ultima zi în care pot beneficia de bonificația de 10% pentru persoane fizice, respectiv 5% pentru persoane juridice.

Potrivit Primăriei Constanța, bonificația este acordată pentru achitarea integrală a sumelor datorate bugetului local, până la data de 31 martie 2024, fiind aplicată la cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.

„Având în vedere faptul că, data de 31 martie 2024 este zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru, următoare termenului scadent, respectiv data de 1 aprilie 2024.
Modalitățile de plată a impozitelor și taxelor locale, puse la dispoziție, pot fi consultate pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, secțiunea SERVICII ONLINE/MODALITĂȚI DE PLATĂ“ - au ami precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Ședință CLM ConstanțaConsilieri locali discută despre acordarea unei reduceri de 60% la impozit. Iată cine sunt cei vizați (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii