Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce să mai spui... Postare pe Facebook, Laurenţiu Mironescu

ro

16 Jul, 2011 06:07 2511 Marime text
ce sa mai spui postare pe facebook laurentiu mironescu 57154 334890
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laurentiu Mironescu 17 Jul, 2011 22:34 Adevarat, eh... Daca tot va aventurati in indemnuri monosilabice, puneti-va si numele... Sa vad si eu cine cugeta cu atita intelepciune si ma-ndeamna la tacere.
  • adevarat ? 17 Jul, 2011 00:22 pentru noi,oamenii adevarati si de valoare sunt cei care au facut ceva pentru oameni si societate.tu nu ai facut nimic.asa ca...mai bine taci ! asa iti sta cel mai bine !
  • Laurentiu Mironescu 16 Jul, 2011 18:58 Domnule vizitator, aveti dreptate. Avem politicienii pe care-i meritam. Pe de alta parte, politicul singur, nu poate rezolva nimic. Trebuie o miscare a decentei, un fenomen care se miste nesimtirea din loc. Si care sa inceapa de jos, cu oamenii tineri, sa le dea alt gen de modele, de preocupari... Asa cred eu, cel putin. Iar miscarea eu n-o vad la orizont, din pacate.
  • fara nume 16 Jul, 2011 11:57 "Credeţi că tatăl Silviei a fost lăsat să moară de vreun deputat? Sau de vreun senator?" In Romanica, deocamdata,deputatii si senatorii sunt cei care "fac si desfac" legile.Ei sunt reprezentantii alesi ai poporului,mai buni sau mai rai,oricum nu foarte diferiti de cei din randul carora provin.Intr-adevar"... n-are rost să declanşăm anchete, cercetări, să vedem cine şi ce trebuia să facă...".Totusi,revin la reprezentantii alesi ai poporului : ce au facut ei in ultimii 20 si inca ceva de ani de democratie??? In afara de a popula cele 2 camere ale Parlamentului,de a se incontra unii impotriva altora,de a striga ,unii la altii, mai tare,sau mai incet,acuzandu-se de varii tradari de tara sau mari hoţomănii??? Ei au facut legea in aceasta tara,ei au creat premiza ca astazi,dupa atati de multi ani de asa-zisa democratie,medicina romana sa devina instrumentul prin care medievalul Malthus lucreaza aici,in Romanica,fara razboaie,pe tăcutelea,dar "la vedere" ,pentru alinierea populatiei la nivelul resurselor tot mai scazut.Personalul care lucreaza in domeniul sanitar,la fel ca si deputatii si senatorii romani,sunt o "emanatie" a poporului care i-a nascut,nici mai buni,nici mai rai decat media comportamentala a acestuia.Domnule Mironescu,scrieti frumos,surprindeti plastic fragmente ale realitatii traite zi de zi in Romanica,sunteti chiar protagonistul unor intamplari de-a dreptul incredibile,ati prestat si in Camera Deputatilor activitate timp de 4 ani,deci cunoasteti aceste realitati,chiar si altele mai ascunse, dar...."Problema e că nu ştiu dacă mai avem suficientă resursă, noi, ca ţară, să ne vindecăm. Şi când spun treaba asta, nu mă gândesc la politic." Nu credeti cumva ca,spunand-o pe direct,POLITICUL ESTE CEL CARE INFESTEAZA TOATA SOCIETATEA ??? Politicul,in ansamblul sau,este RAUL care bantuie prin Romanica si nu atat POLITICUL in sine cat exponentii acestuia( nu toti) ,care transmit generatiei actuale si celor viitoare virusul fanariotismului,atat de nociv romanilor in ultimii cateva sute de ani. Şpaga,bacşişul,mita ,şperţul,ne urmaresc destinul,iar politicienii postdecembristi s-au ferit,cu abilitate sa legiuiasca ferm si fara echivoc !