Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorba cu gogosar murat-post

ro

15 Apr, 2011 19:07 2080 Marime text

471x318_12690921412246cbaf.jpgIngrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunel
  • 1/2 telina
  • ardei rosu murat 2-3 bucati
  • mazare 3-4 linguri
  • 1-2 cartofi
  • patrunjel verde
  • brocoli 3-4 buchetele
  • conopida 3-4 buchtele
  • sare
  • moare(zeama de varza )2 cani
  • pasta de tomate 1 pahar
  • paste fainoase 1mana
  • putin ulei de masline

Mod de preparare

Se catelesc morcovi.patrunjelu si telina taiate cubulete in putin ulei apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete sare si se lasa sa firba putin apoi se pune mazarea boabe,cartofii taiati cubulete ,brocolo si conopida in bucatele mici se lasa sa fiarba toate impreuna apoi la final se pun pastale fainoase(eu am pus spirale din fain de porumb,sant fara ou) iar apoi se pune pasta de tomate si moarea(zeama de varza) se lasa sa dea 2-3 clocote apoi se ia de pe foc si se pune patrunjel verde
Din aceste cantitati va iasa o oala de 5-6 litri

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii