Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspiciuni reciproce de blat politic (video)

ro

06 Oct, 2009 23:06 1482 Marime text

Iliescu-l suspectează pe Oprescu de blat cu Băsescu. E dreptul lui. Iliescu s-a văzut cu Oprescu acum două săptămâni. E dreptul lui. Oprescu l-a anunţat că va candida. Iliescu l-a rugat să nu rupă PSD. Eu îl suspectez pe Iliescu de încercare nereuşită de blat cu Oprescu. E dreptul meu. Iliescu-l susţine pe Geoană, care eu cred că-i blat cu Băsescu. E dreptul meu să-l suspectez, prin tranzitivitate, de blat cu Băsescu.

UPDATE: Micuţii portocalii trebuie făcuţi cu nervii. Deci să le spunem zilnic că-s mai puţini ca noi, că se strânge laţul, că-n decembrie s-a terminat cu şmecheria.

LEAPŞA: Dacă tot mi-adusei aminte, hai să răspund rapid la provocarea lu’ nenea Lars. Cică de ce i-aş vota, dacă aş face-o, pe următorii patru: Băsescu (de nebun sau cu pistolu-n ceafă), Geoană (de nevoie, dacă n-aş avea de ales), Antonescu (fiindcă e cel mai uman dintre toţi politrucii ăştia din vârful pieţei), Oprescu (pentru că Tiranu’ trebuie să plece şi e nevoie de coaie pentru asta). O dau şi mai departe la Jeg, Ardeiu’, Turmentatu’, Mordechai şi Blonda; bonus, Elenei Udrea, că nu ştiu cum votează şi să nu mă bănuiască pe nedrept de partizanat politic…

Sursa: ciutacu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii