Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Tatăl" Duminicii în familie, despre începuturi Mihaela Rădulescu "La început a venit pe gratis"

ro

25 May, 2012 16:44 3279 Marime text

Octavian Iordăchescu, părintele Duminicii în familie, povesteşte în exclusivitate pentru Paginademedia.ro despre începuturile emisiunii, despre cum a intrat Mihaela Rădulescu în format, dar şi despre emisiunea de acum de pe Realitatea TV.

"La început, Mihaela Rădulescu a venit pe gratis", îşi aduce aminte Octavian Iordăchescu, cel care a lansat Duminica în familie împreună cu Dumitru Moroşanu, acum aproape 15 ani.

Iordăchescu povesteşte că şi emisiunea de acum, de pe Realitatea TV, trebuia să fie realizată de el, împreună cu Ovidiu Moroşanu şi să se numească Duminica în familie (pentru că ei deţin brandul). La un moment dat însă "nimeni de la Realitatea n-a mai răspuns la telefon, la mail sau la mesaje". Alegerile Mihaelei a fost produsă de o altă echipă.

Totodată, într-un text scris în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, intitulat Mitraliera Mihaela Rădulescu, "tatăl" Duminicii în familie o ironizează pe Mihaela Rădulescu: "Nu trebuie sa fii genial, nici sa castigi concursul "master-chef" pentru a reusi sa faci un produs digerabil daca ai reteta invatata bine de la cei ce stiu."

Continuarea pe http://www.paginademedia.ro/2012/05/parintele-duminicii-in-familie-despre-inceputuri-si-despre-mihaela-radulescu-la-inceput-a-venit-pe-gratis/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii