Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatarii financiari înregistrați la AEP de către competitorii electorali la alegerile parlamentare

ro

22 Nov, 2016 21:13 1654 Marime text
Imagine similarăAutoritatea Electorală Permanentă (AEP) aduce la cunoștința opiniei publice lista  mandatarilor financiari ai competitorilor electorali la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, înregistrați la AEP până în data de 10 noiembrie 2016, potrivit Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Numele mandatarilor financiari, precum și codurile unice de identificare ce le-au fost alocate de către AEP pot fi consultate accesând următorul link: http://www.roaep.ro/finantare/mandatari-financiari/alegeri-parlamentare-2016/

Menționăm că, potrivit art. 34 alin. (1) din legea menționată, evidenţa contribuţiilor şi a cheltuielilor pentru campania electorală aparţinând partidelor politice şi candidaţilor independenţi este organizată exclusiv de către mandatari financiari.

Mai multe informații privind rolul și atribuțiile mandatarului financiar găsiți pe site-ul www.roaep.ro, la secțiunea ”Finanțare Partide Politice”, unde este publicat ”Ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 11 decembrie 2016”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii