Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP a decis plata subvenției către PMP. Cum a reacționat Eugen Tomac?

ro

05 Jul, 2023 11:06 1135 Marime text



Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a decis să suspende plata subvenţiei către Partidul Mişcarea Populară, care urmare a litigiului privind conducerea formaţiunii între fostul preşedinte Cristian Diaconescu şi noua conducere aleasă la congresul din septembrie 2022 și reprezentată de Eugen Tomac.

"AEP a emis o decizie nedreaptă, nelegală și absolut fără nicio logică. Partidul are conducere legitimă și a comunicat excelent timp de un an și jumătate cu AEP. Nu avem nicio explicație rațională de ce a fost luată o asemenea decizie împotriva unui partid cu reprezentare europeană.
După PSD și PNL, Partidul Mișcarea Populară are cei mai mulți aleși locali în administrația din România.Vom utiliza toate mijloacele legale pentru a corecta această decizie absolut revoltătoare", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii