Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație a liderilor USR din regiune, din care face parte și Stelian Ion, la Întâlnirea Regională – Regiunea 2 Sud-Est a PMP (FOTO)

ro

08 Jul, 2023 12:12 1217 Marime text

Sâmbătă, 08 iulie, are loc conferința de presă organizată cu prilejul Întâlnirii Regionale – Regiunea 2 Sud-Est a Partidului Mișcarea Populară.

La lucrările întâlnirii regionale a PMP participă și o delegație a liderilor USR din regiune din care face parte și Stelian Ion, președintele USR Constanța.

Amintim că, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a decis să suspende plata subvenţiei către Partidul Mişcarea Populară, care urmare a litigiului privind conducerea formaţiunii între fostul preşedinte Cristian Diaconescu şi noua conducere aleasă la congresul din septembrie 2022 și reprezentată de Eugen Tomac.

"AEP a emis o decizie nedreaptă, nelegală și absolut fără nicio logică. Partidul are conducere legitimă și a comunicat excelent timp de un an și jumătate cu AEP. Nu avem nicio explicație rațională de ce a fost luată o asemenea decizie împotriva unui partid cu reprezentare europeană.

După PSD și PNL, Partidul Mișcarea Populară are cei mai mulți aleși locali în administrația din România.Vom utiliza toate mijloacele legale pentru a corecta această decizie absolut revoltătoare", a scris Eugen Tomac pe Facebook.
 
Citește și:

Stelian Ion, inițiator DNA-ul pădurilor "Am făcut un pas înainte în direcția apărării pădurilor, apelor, solului şi aerului din România”

PMP solicită reabilitarea de urgență a tuturor școlilor și grădinițelor aflate în risc de prăbușire în caz de cutremur
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii