Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atelierului Itinerant Romano Butiq

ro

26 Jun, 2011 13:50 2219 Marime text

timthumb.jpgCe au în comun balkan rock-ul cu răchitarii, cursurile de antreprenoriat cu ibricul sau fierul forjat cu teatrul?

Răspunsul îl puteți afla cu ocazia lansării „Atelierului Itinerant Romano Butiq" la Constanța,vineri, 1 iulie, incepând cu ora 10.00, la Hotel Palace. (Str. Remus Opreanu nr.5-7)

Sub sloganul"Vintage, tată !", vă invităm la :
Conferința de lansare, cu participarea reprezentanților Primăriilor partenere.
Expoziția de obiecte meșteșugărești.
Expoziția de fotografie cu tema anti-discriminare.

Concerte și alte manifestări cu accent pe cultura romani.

Atelierele experimentale ale meșteșugarilor romi (unde aveți ocazia să impletiți un coș de nuiele sau să dați forma unui inel de argint).

Ziua de 1 iulie se va incheia cu un spectacol de muzică și dansuri tradiționale romani, de la ora 20.00, cu Ansamblul Rapsodia Romani din Constanța.

Atelierul Itinerant Romano Butiq face parte din proiectul Romano Cher - Casa Romilor, fiind principalul spațiu de interacțiune a publicului larg cu mesteșugarii romi și cultura romani, în fiecare regiune de implementare.

Acesta sosește pe litoral după două luni în care a fost vizitat de peste 3000 de oameni la Iași. În perioada 1-8 iulie va fi publicului constănțean urmând ca pe perioada verii sa fie amplasat pe rând laNăvodari, Neptun, Mangalia și Vama Veche, cu sprijinulPrimăriei Constanța, Primăriei Mangalia, Primăriei Năvodari, Primăriei Eforie Nord și organizatorilor StuffSt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii