Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Radu Mazăre, cu o mână dă, cu cealaltă ia

ro

07 Aug, 2014 15:28 2559 Marime text
Scandal în cartierul de nevoiași Henri Coandă. Mai multe persoane, care urmează să fie date afară din locuințe susțin că trăiesc în fiecare zi cu frica evacuării. Administratorii cartierului au lipit afișe în care avertizează că orice faptă antisocială duce la pierderea locuinței care le-a fost dată spre închiriere.
 
Mai multe persoane din cartierul de nevoiași Henri Coandă spun că trăiesc în fiecare zi cu teama de a nu fi dați afară din locuințe. Ida Mailat a primit deja o înștiințare din partea RADPP că pe data de 9 august va fi evacuată din locuință  împreună cu concubinul și cei patru copii. În documentul ce i-a fost adresat se explică faptul că această decizie a fost luată din cauza comportamentului unuia dintre copii care în urmă cu un an a spart o mașină alături de alți minori.
 
“Nu știu...simt că mă arunc de la etaj. Nu am unde să mă duc. L-am căutat pe domnul primar ca să îi explic situația, că am și fata bolnavă, dar nu am avut cui să mă adresez”, ni s-a plâns Ida Mailat.
 
De asemenea, mai mulți locuitori depun reclamații cu privire la gălăgia care se aude unele locuinţe.
 
“Nu pot să țin copiii închiși în casă, de frică pentru că vom fi dați afară. domnul primar a zis că nimeni nu va fi dat afară, că oamenii săraci sunt adunați de pe străzi ca să aibă o locuință, nu ca să îi dea afară. nu acceptăm, să își bată joc de noi”, ne-a spus una dintre vecinele Idei Mailat.
 
 
Administratorii blocului nu au vrut să dea declarație în fața camerelor de luat vederi.
 
Din cele declarate de locatarii cartierului Henri Coandă, aproape 90 de familii ar urma să fie evacuate. Administratorii cartierului de locuințe sociale au refuzat să pună la dispoziție date oficiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii