Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, acţiune de igienizare şi pe stadionul „Mihai Naca“ (galerie foto)

ro

17 Apr, 2019 00:00 2540 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa participă şi ea la acţiunea „Curăţăm Constanţa noastră“, care, ieri, a programat o acţiune de igienizare la stadionul „Gheorghe Hagi“. Tomitanii se pregătesc şi îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu pe arena „Mihai Naca“, astfel că, tot ieri, „înarmaţi“ cu materialele şi uneltele necesare, au făcut curăţenie şi pe acest stadion, atât în tribune, cât şi la nivelul suprafeţei de joc.
 
Nou promovată în eşalonul de elită al rugby-ului românesc, SuperLiga, echipa constănţeană se află pe locul opt în clasament, cu cinci puncte acumulate până acum. Sâmbătă, 20 aprilie, Tomitanii întâlnesc în deplasare, în etapa a 11-a a campionatului, Dinamo Bucureşti, ocupanta poziţiei a şasea, cu 11 puncte. Partida începe la ora 11.00.
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Sportivi constănţeni, curăţenie la stadionul „Gheorghe Hagi“. Participă şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu (galerie foto)

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, atitudine bună în meciul cu liderul SuperLigii Cristian Cojocaru - „Putem crea un grup frumos“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii