Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, atitudine bună în meciul cu liderul SuperLigii Cristian Cojocaru - „Putem crea un grup frumos“

ro

15 Apr, 2019 00:00 2239 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa, nou promovată în eşalonul de elită din România, SuperLiga, a înregistrat sâmbătă a treia înfrângere din returul campionatului, pe litoral, cu liderul clasamentului, CSM Bucureşti, scor 8-39 (5-15), însă, faţă de meciurile precedente, jocul gazdelor a arătat mai bine, îmbunătăţit.
 
Cristian Cojocaru, preşedintele clubului constănţean, a pus aceasta pe seama atitudinii jucătorilor de la Tomitanii, „care a fost alta“. „Le-am spus băieţilor că este un meci în care, într-adevăr, îşi pot demonstra de ce sunt în stare. Unii dintre ei au făcut un meci bun şi foarte bun. De aici rezultatul la pauză şi până la urmă cel final. Putem crea un grup frumos. Dacă atitudinea va fi la fel, pozitivă, şi vor crede că se pot autodepăşi, jocul va creşte de la meci la meci“, a declarat Cristian Cojocaru.
 
Conduse, în prima repriză, cu 7-0, după un eseu transformat, gazdele au redus din diferenţă la 5-7, graţie unei încercări a lui Damien Buffard. În partea secundă, la 5-27, Victor Dumitru a punctat dintr-o lovitură de pedeapsă, scorul devenind 8-27. În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Gloria Buzău - CSM Ştiinţa Baia Mare 6-36, U Cluj - Dinamo Bucureşti 13-24 şi Timişoara Saracens - CSA Steaua Bucureşti 27-17.
 
Tomitanii continuă să ocupe ultimul loc în clasament, iar în etapa viitoare vor întâlni în deplasare, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 13.00, Dinamo, formaţie contra căreia au obţinut, în tur, singura lor victorie de până acum din acest sezon. Clasamentul complet este următorul: 1. CSM Bucureşti - 44p, 2. Timişoara - 39p, 3. Steaua - 39p, 4. Baia Mare - 36p, 5. Buzău - 15p, 6. Dinamo - 11p, 7. Cluj - 7p, 8. Tomitanii - 5p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Rugbyștii de la Tomitanii, înfrângere cu CSM București, dar echipa constănțeană a jucat curajos (galerie foto+video)
 
Imagini de la eveniment Tomitanii Constanța au învins Dinamo la rugby. Prima victorie în SuperLigă. Meci de infarct! (galerie foto+video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii