Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu, a jucat o repriză pentru Săgeata Stejaru

ro

01 Oct, 2015 00:00 2273 Marime text
Preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, a jucat o repriză pentru echipa Săgeata Stejaru, în etapa a 18-a a Ligii Old-Boys, întrecerea fotbalistică rezervată veteranilor constănţeni. 
 
În vârstă de 47 de ani, Braşoveanu (fost fotbalist) a onorat invitaţia lui Dimciu Anagnoste, alături de care a jucat la Dunărea Galaţi. Conducătorul Farului, care a privit evoluţia de pe teren ca pe un bun prilej de a mai face mişcare, a evoluat în prima repriză a partidei pe care Săgeata Stejaru a câştigat-o cu 8-4, în deplasare, contra formaţiei Liga Ofiţerilor. De pe lista de marcatori a oaspeţilor nu au lipsit Enache Pilici (cu trei goluri), Florin Săraru (2) sau portarul Raiciu, care a înscris din penalty.
 
Auraş Braşoveanu este preşedinte la FC Farul din iulie 2014. Ca fotbalist, a evoluat între 1987 şi 2003 (fundaş central sau mijlocaş defensiv), numai în eşalonul secund, unde a susţinut peste 250 de meciuri, la Dunărea Galaţi, Gloria Buzău şi Delta Tulcea. A şi antrenat echipa gălăţeană, la care, apoi, a fost şi preşedinte, timp de zece ani. Pe lângă funcţia pe care o are la clubul constănţean, Braşoveanu mai este preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal 2 şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.
 
În afară de partida Liga Ofiţerilor - Săgeata 4-8, în etapa a 18-a a competiţiei s-au mai înregistrat rezultatele: Olimpia Apă Canal Constanţa - Poarta Albă 0-3, IMN Meconst - FC Constanţa 1-5, Amicii Constanţa - SNC 4-7, Voinţa Constanţa - Inter Năvodari 6-2, Ideal Cernavodă - Portul Constanţa 3-0 (neprezentare), Victoria Cumpăna - CFR Constanţa 0-1, FC Ovidiu - Municipal Constanţa 2-5, Axiopolis Cernavodă - Perla Murfatlar 4-3, CSCT Team Agigea - Medgidia 0-4 şi Tomis Reyna Construct Constanța - Dinamo Constanţa 3-5.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii