Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Voluntari, penultima clasată în Liga 1

ro

08 Feb, 2021 00:00 2512 Marime text
 
  • În etapa trecută, FC Viitorul a înregistrat prima înfrângere din 2021, pierzând în prelungiri cu CFR Cluj, campioana României.  
 
FC Viitorul susţine luni, 8 februarie, meciul din etapa a 22-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 17.30, FC Voluntari.
 
Echipa de pe litoral se luptă pentru a prinde turneul play-off, iar până acum a acumulat 25 de puncte. Etapa trecută, a jucat în fieful campioanei României, CFR Cluj, şi a înregistrat prima înfrângere din 2021, un 1-2 cu golul victoriei pentru gazde venind în minutul 90+2. În 21 de partide jucate în acest sezon, FC Vitorul are cinci victorii, zece egaluri şi şase eşecuri, golaveraj 29-29. De celalată parte, FC Voluntari, penultima clasată, a strâns până acum 17 puncte, totalizând patru victorii, cinci egaluri şi 12 înfrângeri, golaveraj 25-36. 
 

„Să ne uităm în primul rând la noi”

 
„Trebuie să analizăm bine şi, în primul rând, să ne uităm la noi. Să vedem ce şi unde greşim. Pentru a ajunge în play-off, avem nevoie de victorii. Pierdem pe mâna noastră şi trebuie să stopăm aceste treburi. Să începem să jucăm mult mai repede, să ne creăm mai multe ocazii, iar în defensivă să nu mai comitem erori. De acum înainte, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi“, a declarat, la finele meciului de la Cluj, Cătălin Anghel, cel care, alături de Cristian Sava, stă pe banca tehnică a FC Viitorul în această perioadă, în condiţiile în care antrenorul principal, Mircea Rednic, şi alţi doi membri ai staff-ului său, au coronavirus.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii