Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurențiu Cobzaru și Sorin Andrici au împărțit locul întâi la Crosul Ziua Națională, de la Tulcea (galerie foto)

ro

01 Dec, 2018 00:00 2422 Marime text
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, Primăria Tulcea și Asociația Județeană de Atletism Tulcea au organizat, ieri, în municipiul dobrogean, Crosul Ziua Națională.
Întrecerea s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă, iar la veterani (+35 de ani), pe primul loc s-au clasat caporalul Laurențiu Cobzaru (polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”) și Sorin Andrici (de la Jandarmeria Tulcea).
 
„A fost un eveniment foarte frumos. Chiar dacă au fost -7 grade Celsius, pentru mine a fost o plăcere să alerg. Am alergat alături de prieteni. Premiul primit și medalia le-am donat unui băiețel de zece ani. Îi mulțumesc Elenei Fidamoro pentru invitație. Îi port un rerspect imens. Le mulțumesc tuturor prietenilor din Tulcea! Respect și pentru Nicoleta Ciortan”, a declarat Laurențiu Cobzaru.
 
În perioada următoare, acesta va participa la alte două curse. Astăzi, la maratonul Galați - Brăila „Alerg pentru Unire“, iar pe 14 decembrie la un semimaraton Galați - Brăila. Maratonul (o cursă la care participă numai militari) se desfășoară la inițiativa cpt. Nicoleta Burlacu (Relații cu Publicul la Flotila Fluvială Brăila) și a lui Laurențiu Cobzaru. Inițiatorul semimaratonului de la mijlocul lunii este Laurențiu Cobzaru, cu sprijinul ISU Brăila și ISU Galați, întrecerea având și scop caritabil, în sprijinul plt. adj. Viorel Dima.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii