Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Barbu, antrenorul FC Farul, câştigător, cu echipa Tribuna B, al Cupei Tomis (galerie foto)

ro

26 Jul, 2016 00:00 6577 Marime text


Terenul cu suprafaţă sintetică din incinta complexului sportiv al FC Farul a găzduit ediţia a doua a Cupei Tomis, întrecere la care au participat patru echipe de suporteri ai FC Farul (Aria Ultra, Baricada, Tribuna B şi Independenţii) şi una, Vacarm, formată din fani ai Stelei. Întrecerea i-a revenit câştigătoarei primei ediţii, Tribuna B, care şi-a menţinut astfel trofeul. Pe locul doi s-a clasat formaţia Independenţii (depăşită de Tribuna B la golaveraj), iar pe treapta a treia a podiumului s-a situat echipa Baricada.

Echipa câştigătoare l-a avut în teren şi pe antrenorul FC Farul, Ion Barbu, iar fanii care au făcut parte din lot au fost Dragoş Mocanu, Tase Ceacu, Irinel Ionescu, Florin Caracostea, Cristian Georgescu, Marian Ţuţuianu, Daniel Berbec, Liviu Zglobiu, Laur Ionescu, Ionuţ Caracostea, Alexandru Anghel, Sorin Mihăilescu, Constantin Caracostea, Andrei Iordan şi Arghirios Diniakos.

Barbu, ultimul mohican

Rămas singurul prezent zi de zi la FC Farul, după plecarea lui Auraş Braşoveanu (preşedintele clubului - la Dacia Unirea Brăila, pe aceeaşi funcţie) şi a lui Cosmin Şişcu (directorul sportiv - la Delta Tulcea), Ion Barbu continuă antrenamentele cu echipa actuală, deşi nu i s-a transmis ce se va alege cu lotul pe care-l are sub comandă. Probabil că o parte dintre jucătorii actuali vor face parte din lotul viitoarei echipe ACS Farul 1920, alături de alţii, inclusiv foşti la ACS Berceni. „Vor mai veni jucători, în jur de 15“, a declarat Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul. Astăzi, s-ar putea oficializa noua formaţie, ACS Farul 1920 Constanţa, care s-ar naşte din colaborarea cu ACS Berceni.

Amicalul cu Unirea Slobozia a căzut

Miercuri, 27 iulie, se vorbise de un amical al FC Farul cu Unirea Slobozia, dar care a căzut, întrucât formaţia ialomiţeană solicitase ca partida să se joace la Slobozia, variantă pe care Farul nu o poate îmbrăţişa. În aceste condiţii, Ion Barbu caută totuşi un adversar pe plan local pentru miercuri. Ieri, la echipă a mai venit un jucător nou, un fundaş de 17 ani care spune că a jucat şi la juniorii echipei elveţiene Lugano.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii