Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 1-1 „Meritam victoria. Am făcut un meci foarte bun“

ro

02 Mar, 2024 23:03 1577 Marime text
 

Farul Constanța a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, 1-1 (0-0), în etapa a 29-a, penultima din sezonul regular al Superligii.

Dacă învingea (și merita să facă acest lucru), echipa de pe litoral se califica matematic în play-off, așa deznodământul se amână pentru ultima rundă, în care campioana României joacă în deplasare cu ultima clasată, FC Botoșani.

Contra CFR Cluj, Farul a deschis scorul în minutul 65, fiind egalată în minutul 82.   

Meritam victoria, fără doar și poate. Am făcut un meci foarte bun. La golul primit, n-am recuperat pe mingea a doua, știam că fac asta, dar acesta e fotbalul și mergem înainte. Am alergat din primul până în ultimul minut, am făcut presiune, am încercat să-i punem în criză de spațiu și timp, pentru că au jucători valoroși. Băieții erau puțin dezamăgiți că nu am câștigat, dar le-am ridicat moralul. Avem timp să ne recuperăm, și mental, și fizic, astfel încât să câștigăm în ultima etapă. Nu discut a cui e vina la golul CFR-ului, toată echipa a muncit, a vrut, fiecare a încercat să dea ce are mai bun. Adversarul e foarte bun, era calificat în play-off, nu avea nicio presiune. Am jucat însă mai bine, am avut ocazii multe, trebuia să marcăm multe goluri. Pe final, cu cât trecea timpul, mental probabil îți dorești să treacă mai repede timpul și i-am lăsat puțin să ne domine. CFR are calitate și inventează ceva, nu o poți lăsa să vină peste tine. De aceea am și făcut presiunea sus, am stat în jumătatea lor, cât am putut. Dar ne odihnim, moralul sus și fotbalul merge înainte, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, la Digi Sport.   

   
„S-au schimbat 11 jucători față de sezonul trecut!“   

Echipa nu are continuitatea de anul trecut, dar în rest am avut momentele noastre, știm să jucăm fotbal, facem și să nu uitați un lucru: s-au schimbat 11 jucători față de sezonul trecut! Dar, atenție, nu că vrea Farul, ci pentru că trebuie. N-ai ce să faci. Ca să plătesc salariații, oamenii, trebuie să facem lucrul ăsta. Deocamdată, suntem pe acest drum. Încercăm să facem lucrurile, ce vorbim să se întâmple, a mai spus Hagi.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


LIVE TEXT. Superliga 2023 / 2024
Farul Constanța, egal la Ovidiu cu CFR Cluj. Calificarea în play-off se va decide în ultima etapă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii