Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, înfrângeri în amicalele cu Dunărea Călăraşi şi CSM Bucureşti

ro

29 Jan, 2018 00:00 2888 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud, aflată pe locul cinci, cu 30 de puncte, în clasamentul Ligii Naţionale, a pierdut meciurile amicale disputate cu Dunărea Călăraşi (la Călăraşi) şi cu CSM Bucureşti (în capitală). Ambele partide au fost programate după ce formaţia constănţeană a încheiat cantonamentul montan de la Fundata.
 
Primul meci a fost cel de la Călăraşi, care i-a revenit cu 29-24 (13-13) echipei gazdă, ocupanta poziţiei a opta, cu 25 de puncte, în ierarhia primei ligi. La o zi după această partidă, s-a jucat meciul din Bucureşti, pe care CSM (locul 6, cu 28 de puncte, în Liga Naţională) l-a câştigat cu 32-29 (17-17). Pentru HC Dobrogea Sud au înscris în această partidă Vujovic - 5, Malinovic - 4, Vujadinovic - 4, Cutura - 4, Buricea - 4, Rohozneanu - 3, Rakcevic - 1, Andrei - 1, Bologa - 1, Mladenovic - 1 şi Ignat - 1. Marcatorii CSM Bucureşti au fost: Ramba - 10 goluri, Negru - 7, Şomlea - 4, Mănescu - 3, Tioumentsev - 3, Hrastnik - 2, Szasz - 2 şi Rotaru - 1.
 
HC Dobrogea Sud va susţine primul meci oficial din 2018 (contând pentru etapa a 18-a a campionatului) miercuri, 31 ianuarie, de la ora 19.00, în deplasare cu Politehnica Timişoara. În tur, meciul de la Constanţa s-a încheiat la egalitate, 20-20 (12-10 la pauză pentru oaspeţi).
 
Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud Constanţa, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, ca reprezentant al handbalului masculin. „Mă simt onorat să întregesc, prin acest demers, o echipă de succes, alături de dl Alexandru Dedu, candidat pentru preşedinţia FRH, şi dna Steluţa Luca, pentru vicepreşedinţia FRH, reprezentant pentru sectorul feminin. Pentru că despre asta este vorba în handbal, despre echipă, indiferent că eşti pe teren, că eşti în tribună sau la birou. Handbalul din teren este diferit de handbalul de la birou, însă au în comun un lucru extrem de important, fără de care performanţa în sport nu este posibilă: responsabilitatea. Dacă vă întrebaţi cu ce vin în această echipă care şi-a dovedit deja competenţa, acesta este răspunsul: cu responsabilitatea şi seriozitatea pe care le-am arătat şi in teren. Dacă pot să ajut, de ce să nu o fac? Aşa cum în poartă am apărat de atâtea ori tricolorul, vă promit că la fel voi face şi din această nouă poziţie, care, recunosc, reprezintă o mare provocare“, a declarat Ionuţ Stănescu.
 
Sursa foto: George Ionescu Photography
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasi 29 Jan, 2018 17:35 Extremele dreapta si pivotii unde au fost in mecul asta? Jenant