Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa evoluează joi pentru calificarea în turneul Final Four al Cupei României

ro

27 May, 2021 00:00 3069 Marime text
  • HC Dobrogea Sud Constanţa a învins CS Magnum Botoşani în optimile Cupei României.


Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a păşit cu dreptul în Cupa României, câştigând meciul din optimi cu CS Magnum Botoşani, iar joi, 27 mai, evoluează în sferturi, o nouă victorie aducându-le „delfinilor” calificarea în turneul Final Four al competiţiei.

În sferturi, HCDS se va duela, de la ora 10.30, în sala Rapid din Bucureşti, cu Politehnica Timişoara. „Prima idee a fost să trecem mai departe și să joace toată lumea 20 de minute și eu zic că am reușit asta. Practic, am jucat fără Komogorov, fără Nikolic, care a intrat maxim 15 minute. Ne-am păstrat energia și suntem proaspeți pentru cel mai important meci, pe care o să-l jucăm joi. Din păcate, nu îi avem pe Șandru și Chikovani, care nu s-au recuperat după accidentări. Competiția asta favorizează echipa care are lotul cel mai valoros și mai numeros. Dinamo este mare favorită. Noi mergem pas cu pas. Primul meci este joi. Vrem să intrăm la Final 4 și, după aceea, vedem”, a declarat, potrivit site-ului oficial al clubului, Djordje Cirkovic, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud, după meciul din optimi.
 

„Ne-am conservat energia”

„A fost un meci destul de lejer. Ne bucurăm că ne-am conservat energia și ne-am calificat în sferturi. Ne pregătim bine pentru următorul meci și sperăm să ajungem în Final 4”, a spus, potrivit sursei citate, şi handbalistul Alexandru Andrei. Celelalte partide din sferturi se joacă tot joi, în sala Rapid, după programul: Minaur Baia Mare - CSM Bacău (de la ora 13.10), Potaissa Turda - Steaua București (de la ora 15.50, în direct la TVR2) şi CSM București - Dinamo București (de la ora 18.25, în direct la TVR1).

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citeşte şi:

UPDATE. Calificare în sferturi
HC Dobrogea Sud, mesaj pentru Javier Humet, la meciul din Cupa României

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii