Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletism Mădălina Manole şi Cristian Radu participă la Campionatul Balcanic

ro

11 Feb, 2021 00:00 3576 Marime text
 
  • Mădălina Manole va concura la Sofia la aruncarea greutăţii, iar Cristian Radu la triplusalt. 
 
Ediţia 2021 a Campionatului Balcanic de atletism în sală pentru juniori (categoria de vârstă Under-20) se desfăşoară în Bulgaria, la Sofia, sâmbătă, 13 februarie, iar în lotul României care va participa la competiţie au fost incluşi şi doi reprezentanţi ai litoralului.
 
Este vorba de Cristian Valentin Radu (LPS „Nicolae Rotaru” - CS Farul Constanţa; antrenor, Alin Larion) şi de Mădălina Manole (CSS Tulcea - CS Farul Constanţa; antrenor, Gheorghe Ciulei). Primul va concura la triplusalt, iar atleta se va alinia la startul probei de aruncare a greutăţii. 
 
Ambii au avut evoluţii bune în ultima perioadă. La etapa finală a Campionatului Naţional de seniori şi tineret, Mădălina Manole a devenit vicecampioană naţională la tineret şi medaliată cu bronz la seniori, la greutate, cu 12,57 m. Iar la etapa a doua a Campionatului Naţional de seniori, tineret (U-23) şi juniori (U-20), pe podium a urcat şi Cristian Valentin Radu - locul 2 la seniori şi 1 la tineret şi la juniori, la triplusalt (14,46 m - nou record personal); locul trei la lungime (juniori) - 6,44 m. 
 
Sursa foto: Facebook (Cristina Radu, Mădălina Manole)
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii