Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul sot al Mihaelei Radulescu isi face bloc de opt etaje

ro

27 Jan, 2009 02:24 7786 Marime text
Mihaela_Radulescu_si_Elan_Schwartzenberg.jpg În clădirea care va fi înălţată în zona Scapino vor fi amenajate birouri şi locuinţe

Fostul „domn Rădulescu" investeşte în afacerile imobiliare, în ciuda stagnării înregistrate în ultima perioadă pe piaţa construcţiilor.

Apropiat al primarului Radu Mazăre, împreună cu care a fost surprins pe la diverse petreceri din lumea high-class centrală, Elan Schwartzenberg, prin SC Seaview Media SRL, la care este acţionar, vrea să-şi construiască un imobil cu opt etaje, plus parcare supraetajată într-o zonă rezidenţială a Constanţei. Potrivit documentaţiei depuse la Agenţia pentru Protecţia Mediului, în vederea obţinerii certificatului de urbanism, fostul soţ al Mihaelei va înălţa un imobil în regim 2S+P+8E, pe bulevardul Tomis, în zona fostului restaurant Scapino. În clădire vor fi amenajate atât birouri, cât şi locuinţe. În vecinătatea blocului cu opt etaje se va ridica şi un imobil 2S+P+E, unde vor fi amenajate parcări. Potrivit documentaţiei, cele două clădiri, proiectate de SC Kalinia Proiect SRL, vor comunica prin parcarea subterană. Prietenul primarului Radu Mazăre a avut norocul de a pune mâna pe un teren valoros într-o zonă de rezidenţială a Constanţei care se întinde pe o suprafaţă de 1.948 metri pătraţi. Seaview Media SRL, societatea care figurează ca beneficiar al documentaţiei de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, are drept domeniu de activitate publicitatea. Firma apare ca parte într-un proces intentat Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa, alături de SC Mihaela Rădulescu SRL şi SC Seaview Advertising SRL. De asemenea, consorţiul Seaview a fost cel care s-a ocupat de controversata campanie anti-fumat, în care a fost folosită imaginea Mihaelei Rădulescu. Firmele la care este acţionar Elan au câştigat licitaţia de peste 800.000 euro, demarată de Institutul „Marius Nasta".  În afară de consorţiul Seaview, Elan Schwartzenberg mai este acţionar la RLC Trident SRL şi Dux Romania Cons SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii