Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Social-democrata pleacă în Canada Deputatul Antonella Marinescu, consulul României la Toronto!

ro

11 Oct, 2012 01:00 4413 Marime text

Antonella_Canada_-_Antonella_Marinescu.jpgDacă ieri după-amiază surse politice din cadrul Partidului Social Democrat ne-au precizat că deputatul Antonella Marinescu ar putea alege la finalul mandatului de parlamentar o carieră diplomatică, până către seară informaţia a fost confirmată oficial. Ieri, prin hotărârea 10 a Guvernului României, deputatul a fost numit în funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României la Toronto, Canada. Luna trecută, deputatul declara pentru cotidianul nostru că nu va mai candida pentru un nou mandat deoarece îşi doreşte să fie mai aproape de familie. „Decizia am luat-o împreună cu familia.

Copiii mei au un an greu, Mugur intră în ultimul an de liceu şi are de susţinut examenul de Bacalaureat şi admiterea la facultate, iar Rareş are nevoie de mamă lângă el. De altfel, copiii mei mi-au spus că nu mai vor să aibă o mamă deputat, ci pur şi simplu o mamă. Voi continua să ajut oamenii şi din postura de preşedinte al Organizaţiei de femei a PSD, rămân în echipa PSD, însă a venit momentul să dedic mai mult timp familiei mele, pentru că, vorba soţului meu, «anii trec şi ceea ce nu trăim la timp se pierde»", declara Antonella Marinescu. Deputatul i-a comunicat decizia personală şi preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre, care i-a spus că o înţelege.

La scurt timp după această alegere de ordin personal, deputatul constănţean, vicelider de grup în Camera Deputaţilor, a primit din partea PSD propunerea de a activa în diplomaţie, ca reprezentant al României într-o funcţie de consul în Canada. Marinescu a confirmat informaţia pentru cotidianul nostru şi a precizat că deplasarea la Toronto o va face împreuna cu familia, aspectul cel mai important pentru deputat. Antonella Marinescu urmează să-şi dea demisia din toate funcţiile politice deţinute şi din calitatea de parlamentar. Totodată, aceasta va urma cursuri specifice de instruire pentru activitatea diplomatică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii