Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta de consiliu, cu scantei, la Cernavoda

ro

09 Feb, 2010 04:24 1727 Marime text
Consilierii locali din Cernavodă au fost convocaţi ieri după-amiază, într-o şedinţă extraordinară. Spiritele s-au încins însă, la maximum, iar şedinţa a fost anulată.

Neînţelegerile au pornit de la un incident petrecut în cursul zilei de ieri. Surse din Cernavodă ne-au declarat că o localnică, nemulţumită de faptul că primăriţa nu ar fi deszăpezit străzile, s-a dus şi şi-a parcat maşina în faţa porţii Marianei Mircea. Aceasta din urmă ar fi aflat şi ar fi trimis Poliţia Comunitară la soacra şoferiţei să o invite la primărie. Numele femeii este Mârlăneanu şi locuieşte, se pare, pe str. Dunării. În cadrul şedinţei de Consiliu Local femeia, însoţită de soacră, a venit şi şi-a spus nemulţumirea. S-a creat un adevărat vacarm în sala de şedinţe, iar cei care au ridicat tonul au fost ba de partea femeii nemulţumite, de cum s-a realizat deszăpezirea, ba de partea primăriţei. Sursele noastre ne-au mai spus că prin şedinţa extraordinară de ieri, Mariana Mircea ar fi intenţionat să anuleze hotărârea adoptată la ultima şedinţă, prin care a fost desemnat un reprezentant al Consiliului Local, care să facă parte din Comisia de organizare a referendumului pentru demiterea primăriţei. Martori la şedinţa de ieri au precizat că Poliţia Comunitară a făcut uz de forţă pentru evacuarea din sală a femeii nemulţumite de activitatea primarului, dar şi a soacrei acesteia.

Mariana Mircea se apără

Pentru a afla şi opinia sa, am contactat-o telefonic şi pe primarul Mariana Mircea. Ea ne-a declarat că ar fi invitat-o pe femeie ieri, la primărie, pentru a-i asculta nemulţumirea, dar că aceasta nu a venit să discute cu ea. În privinţa acuzaţiilor ce i s-au adus în legătură cu deszăpezirea, Mariana Mircea a afirmat că străzile din Cernavodă au fost curăţate de zăpadă şi că utilajele acţionează după un program bine stabilit. Ea a admis faptul că pe ordinea de zi a şedinţei de ieri, iniţiase un proiect de hotărâre de anulare a hotărârii anterioare prin care a fost desemnat reprezentantul Consiliului Local ce urmează să participe la comisia de organizare a referendumului. „Intenţionez să cer anularea în instanţă a acestei hotărâri", a adăugat Mariana Mircea. Ea a recunoscut că şi-a pierdut cumpătul la şedinţa de ieri, din cauza faptului că preşedintele de şedinţă i-a dat cuvântul localnicei nemulţumite înainte să supună la vot proiectele de hotărâre. Pe ordinea de zi, primarul Mariana Mircea a inclus şi proiectul de buget al oraşului Cernavodă, fapt considerat de unii drept pretext ca să convoace o şedinţă şi să anuleze proiectul privind desemnarea reprezentantului CL în comisia pentru referendum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pentru ioana 23 Apr, 2010 15:51 erai si tu de fata? altfel de unde sa stii ca MM si profa de sport sunt lesbiene?Eu cred ca esti cam proasta!
  • ioana 11 Feb, 2010 00:27 asta are drept sa se numeasca primar?numai tiganii au votato...o betiva,frasu e un interlop cautat cred k in toata lumea...si mai e si lesbiana pe deasupra...ghiciti cu cine ?cu profa d sport...jos cu ea k ne-a facut de ras peste tot...
  • cernavodeanul 10 Feb, 2010 12:17 Cirjali Serif a fost si ramane o jigodie care nu stie decit sa tradeze si sa insele ca sa-i fie lui bine.Sa se spele pe cap cu el "privighetoarea din cernavoda".Hai cu referendumul, hai liberareeeeee!
  • navodarean 10 Feb, 2010 00:22 PD -isti au luat-o razna, vor referendum la Medgidia, la Cernavoda, la Navodari, au vrut sa-l demita pe primarul Mangaliei. Sunt niste prosti in frunte cu prodtul nostru Calapod Tudorel
  • MARINEL 09 Feb, 2010 19:37 Serif nu inseamna nici macar 5% din pnl si nu-i decat un incapabil.Va fi rau si de unul si de celalalt,da? Asa ca nu te mai strofoca atat mai IANI ca o faci degeaba. Mai vorbin peste 30-35 zile,bine? Ciao!
  • iani 09 Feb, 2010 18:38 asa este l a luat pe Serif de partea ei....asta e trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca o sa o mai aveti in urmatorii ani langa voi ....bafta
  • fan x 09 Feb, 2010 13:44 Consilierii PNL si PDL sustin impreuna organizarea referendumului mai putin licheaua de serif despre care nu se stie exact ce are in pantaloni :))
  • MARINEL 09 Feb, 2010 12:10 Ieri primarita a stat in carciuma lui Serif pana la ora 15 unde a consumat cot la cot cu alti liberali bauturi de tot felul,asa ca e "fireasca"atitudinea ei la sedinta de consiliu.Femeia asta nu mai are limite,chiar nu-si da seama ca C-voda nu-i nici Paris si nici macar Bucuresti sa-ti mai poti permite anumite "iesiri".Intentia ei e s-o lungeasca cu referendumul in speranta ca poate se va intampla ceva astfel in cat sa-si salveze scaunul,scaun ocupat prin inselaciuni si minciuni de tot felul. Au pus oamenii botul dar cu siguranta s-au fript rau de tot si cu proxima ocazie v-a fi sanctionata de electorat.Vrea acum o alianta de conjunctura cu liberalii lui serif dar o sa iasa nasol si pentru unii si pt altii.