Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pesediştii de frunte au lipsit de la evenimentul din SNC Ce le-a promis Victor Ponta constănţenilor

ro

29 May, 2013 00:00 2846 Marime text
Premierul Victor Ponta a participat, ieri, la Şantierul Naval Constanţa, la botezul navei Histria Ambra. „E prima vizită pe o navă de asemenea dimensiuni, sunt foarte, foarte mândru şi de aceea am venit să-i felicit pe oameni, că înţeleg că a fost gândită de români, a fost lucrată de români, exploatată de români şi e un lucru extraordinar”, a declarat primul ministru. Premierul a afirmat şi că domeniul construcţiei de nave este un domeniu în care competiţia este dură. „M-aş bucura foarte mult ca în continuare în Şantierul Naval Constanţa să se construiască nave româneşti”, a subliniat Victor Ponta. În acest sens, el a adăugat apoi că va face tot ceea ce se poate face din punct de vedere al legislaţiei româneşti şi al celei europene „pentru a păstra producţia de nave aici, la Şantierul Naval Constanţa”.
„E prima dacă când sunt pe un vapor comercial de acest gen. Nu m-am simţit în pericol, nu vă faceţi griji, am fost şi pe platformă, în mare, aşa încât am o mulţime de experienţe noi de acest gen, nu pot decât să le urez comandantului, echipajului cât mai multă sănătate şi aş vrea să fie cât mai multe nave construite în România”, a mai spus premierul.
La eveniment au participat, de asemenea, prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, Elena Frîncu, fostul director al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, şeful IPJ Constanţa, Constantin Dancu, directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Lucian Băluţ, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, dar şi senatorul Şerban Mihăilescu. Nimeni, însă, din conducerea PSD Constanţa nu a fost văzut la botezul acestei nave.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii