Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii cer victimelor jandarmilor să facă plângeri la Parchetul Militar sau la parchetele civile

ro

14 Aug, 2018 00:00 1020 Marime text
După ce au anunţat că vor acorda asistenţă juridică gratuită tuturor celor care au fost victimele violenţelor din noaptea dintre 10 şi 11 august a.c. din Piaţa Victoriei, liberalii plusează.
Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, este de părere că „toţi cei care au ordonat şi coordonat reprimarea violentă a protestelor paşnice din 10 august trebuie să plătească în faţa legii”.
 
În acest sens, liderul PNL le cere tuturor celor care au fost victimele represiunii să facă plângere penală la Parchetul Militar şi la parchetele civile. „Nu vom accepta să fie traşi la răspundere doar câţiva acari Păun, în timp ce şefii din Jandarmerie şi ministrul de Interne - adică cei care au coordonat măcelul din piaţă până la 3 dimineaţă - să scape nepedepsiţi. 
Nu avem voie să lăsăm România să se transforme într-o dictatură, aşa cum intenţionează Liviu Dragnea“, susţine Bogdan Huţucă.
 
Prim-procurorul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, Ionel Corbu, a declarat ieri că arma sustrasă de la femeia jandarm în timpul protestelor de vineri nu a fost găsită. Acesta a mai spus că până în prezent au fost depuse în jur de 30 de plângeri de către persoane care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor în Piaţa Victoriei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii