Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist constănţean muşcat de deget în timpul unei misiuni

ro

11 Jan, 2019 11:34 1907 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria au dispus trimiterea în jduecată a unui bărbat acuzat de ultraj şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanţa. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 20 februarie.
 
Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Povestea
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că, la începutul lunii mai 2016, poliţiştii din judeţul Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat are un comportament deviant, provocând scandal.
 
Deplasându-se la faţa locului, patrula de poliţie formată din agent-şef adjunct de poliţie şi un agent de poliţie locală l-au identificat pe inculpat, care spunea lucruri fără sens şi îi înjura pe cei care treceau strada. La vederea echipajului de poliţie, inculpatul a devenit mai recalcitrant, context în care oamenii legii au încercat încătuşarea individului.
 
În timpul procedurii de încătuşare, inculpatul a devenit violent şi a încercat să-l muşte pe poliţist de pulpa piciorului stâng. Omul legii a reuşit să se salveze, însă, tot în timp ce se încerca încătuşarea inculpatului, acesta l-a muşcat pe poliţist de unul dintre degetele de la mâna stângă. Imediat, un bărbat care se afla în apropiere a luat o sticlă de sifon, după care i-a pulverizat apă în gura inculpatului, reuşind astfel să îi salveze degetul poliţistului.
 
În continuare, inculpatul s-a ridicat de la pământ şi a spart parbrizul şi geamul lateral stânga-faţă de la autospeciala de poliţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii