Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţe proaspete pentru Judecătoria Constanţa. Ce magistraţi vor să vină aici

ro

20 Nov, 2019 00:00 1726 Marime text

Judecătoria Constanţa ar putea primi noi magistraţi care doresc să îşi desfăşoare activitatea în cadrul acestei instanţe. Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuţie în următoarea şedinţă cererile de transfer formulate de aceştia.


Nu mai puţin de patru magistraţi şi-au înaintat către CSM opţiunea de transfer spre Judecătoria Constanţa. Aceştia sunt Georgeta Claudia Neagu, din cadrul Judecătoriei Slobozia, Octavian Cătălin Ticea, de la Judecătoria Medgidia, George Crăciun, care îşi desfăşoară activitatea în prezent la Judecătoria Agnita, dar şi Mihaela Voichiţa Răşcanu, de la Judecătoria Urziceni. În ce priveşte ultimul magistrat menţionat, este de precizat că, în cazul său, Judecătoria Constanţa reprezintă ultima opţiune precizată, Judecătoria Constanţa fiind trecută după Judecătoriile din Sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 şi 6, din Bucureşti.


Pe de altă parte, judecătoarea Mihaela Ionela Stanciu îşi doreşte să plece de la Judecătoria Constanţa, solicitând transferul fie la Judecătoria Sectorului 5, la cea a Sectorului 1, 2, 3, 4 ori 6 din Bucureşti.


Nu în ultimul rând, şi judecătorul Florin Ilie îşi doreşte să plece de la Judecătoria Constanţa la una dintre judecătoriile de sector din capitală, ori la Judecătoria Buftea sau chiar Cornetu.
Cererile tuturor judecătorilor vor fi analizate în cadrul următoarei şedinţe a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.


Citeşte şi:

Judecătorii constănţeni, respinşi în masă la concursul pentru funcţiile de conducere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii