Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cristian Maricel Cîrjaliu, edilul localității Agigea, trimis în judecată de DNA Constanța

ro

10 Jun, 2020 15:50 2373 Marime text
Până în prezent nu a fost stabilit primul termen de judecată. 
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Cristian Maricel Cîrjaliu, edilul localității Agigea, acuzat de abuz în servicu. Tot în acest dosar a mai fost trimis în judecată fostul secretar al localității, Ancuţa Calust (Mihail). Parte civilă în acest dosar este Sarda Fish SRL.    
 
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul a primit numărul unic 3030/118/2020 și are ca obiect „infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) ART 132“. Până în prezent nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Cristian Maricel Cîrjaliu, edilul localității Agigea, cu privire la acest dosar însă edilul nu a răspuns la telefon. În acest context i-am lăsat primarului și un mesaj. În momentul în care ne va transmite punctul de vedere, acesta va fi publicat.
 
 UPDATE

Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, primarul localității Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a declarat: „Sunt complet nevinovat! Am apărat patrimoniul localității Agigea. Am probe pe care le voi depune în instanță și am încredere în justiție”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii