Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:45 28 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început procesul lui Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea

ro

26 Jan, 2022 17:19 1451 Marime text
 

 
Azi, 26 ianuarie 2022, la Tribunalul Constanța a avut loc primul termen în dosarul în care Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea, a fost trimis în judecată de DNA.
 
Cauza a fost amânată pentru data de 23 februarie 2022, în vederea administrării probelor propuse.
 
Cristian Maricel Cîrjaliu este suspectat de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.
 
Tot în prezenta cauză, Ancuța Calust, la data presupusei fapte secretar al comunei Agigea, județul Constanța, este bănuită de complicitatea la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.
 
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța și a fost repartizat aleatoriu Ştefaniei Pîrlogea, din cadrul Secției Penale a Tribunalului Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii