Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este judecătorul din Constanța cerut de Ministerul Justiției

ro

13 Jan, 2021 00:00 4828 Marime text
  • Solicitarea a fost transmisă Consiliului Superior al Magistraturii și îl vizează pe judecătorul Gabriel Sandu Lefter, fost președinte al Curții de Apel Constanța.
  • În prezent, magistratul își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a instanței.
  • Ministerul Justiției este condus în prezent de avocatul constănțean Stelian Cristian Ion, în prezent suspendat.
Un magistrat din Constanța a fost solicitat pentru detașare în cadrul Ministerului Justiției.
 
Solicitarea a fost transmisă Consiliului Superior al Magistraturii și îl vizează pe judecătorul Gabriel Sandu Lefter, fost președinte al Curții de Apel Constanța.
 
În prezent, magistratul își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a instanței, fiind și membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul instanței, începând cu data de 1 octombrie 2020 și până la data de 1 octombrie 2023..
 
Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta în ședința programată să se desfășoare mâine, 14 ianuarie 2021, de la ora 10.00, solicitarea Ministerului Justiției referitoare la detașarea magistratului Gabriel Sandu Lefter, judecător la Curtea de Apel Constanța.
 
Așa cum am precizat, magistratul a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție la data de 1 ianuarie 2016. La data de 1 ianuarie 2019, funcția de președinte al Curții de Apel Constanța a revenit magistratului Marius Cristian Epure.
 
Amintim, Ministerul Justiției este condus în prezent de avocatul constănțean Stelian Cristian Ion, în prezent suspendat.
 
Citește și:

Patru magistrați vor să fie vicepreședinții Curții de Apel Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii