Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:40 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru magistrați vor să fie vicepreședinții Curții de Apel Constanța

ro

26 Oct, 2020 00:00 1302 Marime text
  • De mâine, 27 octombrie 2020, și până pe 1 noiembrie 2020, se va desfășura testarea psihologică a candidaților.

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele finale ale judecătorilor care îndeplinesc condițiile pentru a participa la concursul pentru funcțiile de conducere ale instanțelor din țară.

Pentru Constanța, au fost scoase la concurs cele două posturi de vicepreședinte al instanței Curții de Apel Constanța.

Potrivit tabelului final cu magistrații care îndeplinesc condițiile pentru participarea la concurs, publicat de Consiliul Superior al Magistraturii, pentru cele două posturi de vicepreședinte s-au înscris patru magistrați, toți din cadrul Curții de Apel Constanța.

Astfel, în ordine alfabetică, este vorba despre judecătoarea Ecaterina Grigore, din cadrul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a instanței, alături de magistrații Gabriel Sandu Lefter, din cadrul Secției I Civile, Mihaela Cristina Mocanu, președintele Secției I Civile și, respectiv, Claudiu Iulian Răpeanu, președintele Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța.

Potrivit calendarului concursului, începând de mâine, 27 octombrie 2020, și până pe 1 noiembrie 2020, se va desfășura testarea psihologică a candidaților.


Citește și:

Noua „gardă“ a anchetatorilor dobrogeni:
Procurorii din Constanța, note peste 9 la proiectele manageriale. Cine și cât a luat

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii