Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Parcarea destinată persoanelor cu handicap de la Spitalul Judeţean Constanţa, pe principiul primul venit, primul servit

ro

18 Feb, 2020 00:00 5423 Marime text

Locuri de parcare pentru persoanele cu handicap sunt amenajate în diverse locuri unde acestea ar avea nevoie. La spital, poliţie, supermarketuri, autorităţi locale există astfel de locuri.


Fie că sunt persoane cu dizabilităţi, femei însărcinate sau însoţitori ai persoanelor cu handicap, aceştia beneficiază de spaţii special amenajate pentru autoturisme care să fie în imediata apropiere a punctelor de interes.


Totuşi, din lipsa locurilor de parcare sau din alte motive greu de înţeles, există persoane care, din comoditate şi nu numai, ocupă aceste spaţii destinate persoanelor cu dizabilităţi, fără să se gândească la faptul că ar putea îngreuna accesul în instituţii sau supermarketuri ale persoanelor menţionate. Aşa se întâmplă zi de zi la Spitalul Judeţean Constanţa, unde cei cu nevoi speciale nu mai au unde să parcheze, aşa cum se poate observa şi în galeria foto ataşată.
 

Fotografii realizate de Gelu Strâmboaia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cetatean 18 Feb, 2020 10:04 Poate au cartonaș albastru în bord. Nu avem cum sa judecam dacă fotografiile sunt făcute doar dintr-o parte.