Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi din Constanța, prinși băuți ori fără permis

ro

29 Sep, 2020 14:18 1295 Marime text


Ieri, 28 septembrie 2020, mai mulți șoferi din Constanța au fost prinși de polițiști băuți ori fără permis. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Poliției muniicpiului Medgidia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Independenței din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constantin Bobescu din municipiul Constanța, având plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate. Totodată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Alba Iulia din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii