Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale Poliției la Constanța! Oamenii legii au aplicat amenzi

ro

03 Apr, 2024 22:15 595 Marime text
Acțiuni ale polițiștilor la Constanța! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a dispozițiilor legale privind produsele de protecție a plantelor și protecția mediului.

Astfel, au fost verificați 4 operatori economici, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozițiilor O.G. 4/1995, privind fabricarea, comercializarea şi utilizarea produselor de uz fitosanitar pentru combaterea bolilor, dăunătorilor şi buruienilor în agricultura şi silvicultura.


La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea consumului și traficului de substanțe interzise în proximitatea unităților de învățământ.


În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, a mai punctat sursa citată. 


În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.



Citește și:

Rezultatele acțiunii Poliției pentru siguranța rutieră la Constanța. Date oficiale!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii