Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer drogat, identificat în miez de noapte pe o stradă din Săcele

ro

30 Mar, 2024 14:25 730 Marime text
Un tânăr a fost depistat cu substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive pe strada Cetatea Histriei din comuna Săcele.

Potrivit IPJ Constanța, în urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cetatea Histriei din comuna Săcele.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.- se arată în informarea Poliției. 


Citește și:

Tânăr prins cu droguri la Cernavodă. ”Fumez pentru că mă fac o persoană mai bună”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii