Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima decizie importantă în dosarul cărnii aparent alterate (rechizitoriu)

ro

03 Aug, 2016 00:00 3151 Marime text


Tribunalul Constanţa a luat o decizie importantă în dosarul cărnii aparent alterate, cauză în care au fost trimişi în judecată Răzvan Dimoftache, Daniela Violeta Calotă, Daniel Stanciulescu, Cristina Braşoveanu, Emilian Augustin Şuică, Denis Omer, Ibraim Şenol, Nicu Boiciuc, Elena Bozuc şi SC All Plus Consulting SRL. Instanţa a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Astfel, s-a dispus începerea judecăţii cauzei. Decizia nu este una definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Într-un alt dosar, Răzvan Dimoftache a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de Vasile Balaican, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


 
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: „La datele de 10 februarie 2012 şi 5 martie 2012, inculpatul Balaican Vasile a primit de la inculpatul Dimoftache Răzvan suma totală de 500 de euro în două tranşe, de 200 de euro şi respectiv 300 de euro, pentru a-şi trafica influenţa pe lângă procurorul de caz dintr-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, asupra căruia a lăsat să se creadă că are influenţă, dosar în care inculpatul Dimoftache Răzvan era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulației, promiţându-i că îl va influenţa pe procurorul de caz astfel încât acesta să dispună faţă de Dimoftache Răzvan o soluţie favorabilă“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii