Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanţa, prima decizie în dosarul cărnii aparent alterate

ro

12 Feb, 2021 15:51 2933 Marime text


Tribunalul Constanța a decis azi condamnarea lui Răzvan Dimoftache la pedeapsa de 23 de ani de închioare.
 
Decizia nu este definitivă și a fost luată în dosarul cărnii aparent alterate. 
 
Cei 23 de ani de închisoare au fost obținuți prin contopirea altor pedepse.
 
Tot în prezenta cauză, Tribunalul Constanța a mai pronunțat următoarele:
 
Dimoftache Daniela Violeta - 8 de ani şi 4 luni închisoare
 
Daniel Stănciulescu - încetează procesul penal pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de instrumente oficiale, ca urmare a intervenţiei prescripţiei, 2 - încetează procesul penal faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale, ca urmare a intervenţiei prescripţiei.
 
Cristina Braşoveanu - achită pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea, încetează procesul penal pentru comiterea infracţiunii prev. de art.84 alin.1 pct.2 din Legea 59/1934 cu aplicarea art.35 alin.1 C.pen. cu aplic. art.5, urmare a intervenirii prescripţiei.
 
„Achită pe inculpatul Şuică Emilian Augustin pentru comiterea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. Achită pe inculpatul Şuică Emilian Augustin pentru comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă. Achită pe inculpatul Şuică Emilian Augustin pentru comiterea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată“.
 
„Achită pe inculpatul Omer Denis pentru comiterea infracţiunii prev. de art.13 ind.2 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 Cod penal“.
 
„Încetează procesul penal faţă de inculpatul inculpatul Ibram Şenol pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală ca urmare a intervenţiei prescripţiei“.
 
„Achită pe inculpatul Boiciuc Nicu pentru comiterea infracţiunii prev. de art.297 alin.1 Cod penal cu aplic. art.5 C.pen VI“.
 
„Achită pe inculpata Bozuc Elena pentru comiterea infracţiunii prev. de art.297 alin.1 Cod penal cu aplic. art.5 C.pen“.
 
„Achită inculpata S.C. All Plus Consulting SRL Constanța, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani. Condamnă inculpata S.C. All Plus Consulting Srl Constanţa la pedeapsa amenzii în cuantum de 60.000 lei (reprezentând 300 de zile-amendă x 200 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Aplică inculpatei S.C. All Plus Consulting SRL Constanţa pedeapsa complementară a dizolvării persoanei juridice. Dispune dizolvarea persoanei juridice inculpate S.C. All Plus Consulting SRL Constanţa“.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii