Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:55 09 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cunoscut în dosarul cărnii aparent alterate Răzvan Dimoftache, trimis din nou în judecată

ro

30 Aug, 2016 00:00 2204 Marime text


Răzvan Dimoftache a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
„Pe 11 august 2013, în timp ce se afla în sediul magazinului SC Sladum SRL din Constanţa, zona Tomis III, a sustras o borsetă aparţinând persoanei vătămate S.G.E, borsetă ce conţinea trei telefoane mobile, suma de 28 de lei, precum şi mai multe documente personale“, spun procurorii.
 
Amintim că numele lui Răzvan Dimoftache apare şi în dosarul cărnii aparent alterate. În această cauză au mai fost trimişi în judecată Daniela Violeta Calotă, Daniel Stanciulescu, Cristina Braşoveanu, Emilian Augustin Şuică, Denis Omer, Ibraim Şenol, Nicu Boiciuc, Elena Bozuc şi SC All Plus Consulting SRL.
 
Într-un alt dosar, Răzvan Dimoftache a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de Vasile Balaican, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: „La datele de 10 februarie 2012 şi 5 martie 2012, inculpatul Balaican Vasile a primit de la inculpatul Dimoftache Răzvan suma totală de 500 de euro în două tranşe, de 200 de euro şi respectiv 300 de euro, pentru a-şi trafica influenţa pe lângă procurorul de caz dintr-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, asupra căruia a lăsat să se creadă că are influenţă, dosar în care inculpatul Dimoftache Răzvan era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulației, promiţându-i că îl va influenţa pe procurorul de caz astfel încât acesta să dispună faţă de Dimoftache Răzvan o soluţie favorabilă“.

Citește și 

Ti-a placut articolul?

Comentarii