Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul termen în Dosarul 2 Mai. Adrian Cuculis - „Ne așteptăm la orice” (VIDEO)

ro

09 May, 2024 10:07 1008 Marime text


La noul termen de judecată de azi, 9 mai, la Judecătoria Mangalia, avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, unul dintre apărătorii rudelor îndoliate, a declarat că vor fi audiați martorii și rudele tinerilor decedați, iar, procesul de azi poate dura aproape întreaga zi, dat fiind faptul că vor fi adresate multe întrebări. Însă, acesta și-a exprimat îndoiala cu privire la intrarea în cercetarea judecătorească.



Încercăm să rămânem în pronunțare astăzi, dar s-ar putea să trebuiască să rămâneți o perioadă mai lungă de timp, deoarece sunt peste 100 de întrebări de adresat. (…) Sunt părțile civile, câțiva martori, vor fi de audiat și familia Dragomir, sau jumătate, deoarece tatăl nu poate să ajungă. S-ar putea să-l audiem prin videoconferință. (…) Dar, la un calcul minimal, dacă, intrăm în cercetarea judecătorească să ne prindă ora 16:00 cel puțin., a declarat avocatul.

Întrebat de jurnaliști de ce a folosit cuvântul dacă, acesta a spus:

Păi, dacă, pentru că te poți aștepta la orice! Nu mai avem niciun fel de perspectivă coerentă când vine vorba de judecător...





Citește și:
Judecătoria Mangalia Nou termen în dosarul 2 Mai! Încep audierile (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii