Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Avocatul Adrian Cuculis despre amânarea cu câteva ore a procesului în care Vlad Matei Pascu este judecat (VIDEO)

ro

22 Feb, 2024 10:33 967 Marime text
Procesul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai, soldat cu decesul a doi tineri și vătămarea corporală a altor trei a debutat cu stângul la Judecătoria Mangalia. Rudele îndoliate ale victimelor accidentului de la 2 Mai au aflat la ora 9.00 când trebuia să înceapă procesul de judecată că trebuie să aștepte până la ora 12.30

Avocatul Adrian Cuculis, care îi reprezintă pe părinții tinerilor decedați în accident a precizat că măsura de amânare a fost luată deoarece la aceeași oră Vlad Matei Pascu se află la Tribunalul Constanța acolo unde se judecă solicitarea sa de eliberare din arest. 

„Nu este disponibil fizic deoarece este prezent în altă sală de judecată. Inculpatul are aceste variante, fie să fie prezent fizic fie prin videoconferință. Acesta a ales să fie prezent în sală la măsura arestului preventiv, iar aici unde am venit cu toții, familiile și presa a preferat să intre prin videoconferință. Instanța de judecată având dosarele conexe ar fi putut face verificările și să ne convoace la ora 12. În sistemul judiciar este o lipsă de respect de mult timp. Vedeți că nu sunt revoltat că s-a întâmplat treaba asta de mai multe ori. Când vom trăi într-o țară cvasinormală din punct de vedere al unor drepturi și libertăți, atunci să avem pretenția să se respecte aceste termene. Am rămas în sala de judecată pentru a face unele verificări. Astfel, Penitenciarul nu a făcut niciun fel de comunicare către instanța de judecată referitor la cel de-al doilea proces, și nici instanța către Penitenciar ca să se asigure că Vlad Pascu va fi prezent la Mangalia“ - a precizat avocatul Adrian Cuculis.


 

Citește și: 

MangaliaPrimul termen din dosarul în care este judecat Matei Vlad Pascu a debutat cu o amânare! Părinții victimelor, nemulțumiți (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii