Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de ultimă oră în dosarul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Ce documente au depus avocații suspectului la judecătoria Mangalia (VIDEO)

ro

22 Feb, 2024 12:15 2252 Marime text
Avocatul Adrian Cuculis a declarat astăzi că unul dintre avocații lui Vlad Matei Pascu a trimis o cerere către Judecătoria Mangalia în care menționează că s-a retras din dosar și nu mai are contract de asistență juridică încheiat cu Vlad Matei Pascu, iar celălalt avocat a trimis o cerere prin care menționează că protestează alături de avocații din Baroul București. 

„La nivelul unor Barouri s-a luat decizia ca avocații să nu intre în instanță. Avocatul lui Pascu a ales să protesteze și să nu participoe la acest proces. Este primul termen de judecată pe fond și e un drept a fiecărui inculpat de a-și asigura apărarea. Noi intenționam să solicităm schimbarea încadrarea juridică a faptei în “ - a precizat Adrian Cuculis.  


Cel mai probabil sedinta de judecata nu va mai avea loc, urmând a se stabili un nou termen pentru ca Pascu să își asigure apărarea.  

Citește și: 

MangaliaAvocatul Adrian Cuculis despre amânarea cu câteva ore a procesului în care Vlad Matei Pascu este judecat (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii