Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Proces între Prefectul Județului Constanța și Primarul Comunei Limanu. Iată la ce soluție au ajuns magistrații

ro

19 May, 2024 21:10 555 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Comunei Limanu și Feodorof Mihai, în calitate de pârâți.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 7345/118/2023, care are ca obiect acțiune prefect - tutelă administrativă anulare act adm/DISPOZIŢIA NR 98/27.04.2023.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 27.10.2023, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în acțiune prefect - tutelă administrativă anulare act adm/DISPOZIŢIA NR 98/27.04.2023, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Comunei Limanu și Feodorof Mihai, în calitate de pârâți.
 
Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt: „Ia act de renunțarea reclamantului Prefectul Județului Constanța la judecarea cererii de chemare în judecată formulate în contradictoriu cu pârâtul Primarul Comunei Limanu, cu participarea intervenientului forțat Feodorof Mihai. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanța. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 17.05.2024”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Justiție Constanța: Primăria și Consiliul Local Limanu, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii