Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de libertate

ro

15 Oct, 2012 01:00 2533 Marime text
costea_-_judecatoria.jpgLiviu Costea, de 23 de ani, din Năvodari, recent trimis în judecată pentru că ar fi provocat un accident rutier după care ar fi fugit de la locul faptei, află dacă iese din arest.

Azi, magistraţii din cadrul Tribunalului Constanţa vor judeca recursul formulat de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa, instanţă care a admis cererea de liberare sub control judiciar formulată de Costea. La finele săptămânii trecute, Judecătoria a dispus punerea de îndată în libertate provizorie sub control judiciar a inculpatului de sub puterea mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Constanţa.

În cazul în care va fi pus în libertate, Costea va trebui să nu depăşească limita teritorială a localităţii Năvodari decât în condiţiile stabilite de instanţă, să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organele de poliţie desemnate cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat şi să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată.

Mai mult decât atât, tânărul nu va avea voie să deţină, să folosească şi să poarte nicio categorie de arme, să nu se apropie şi să nu comunice, direct sau indirect, cu martorii propuşi prin rechizitoriu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii