Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cu ce se mândreşte şeful oficial al Gărzii de Coastă

ro

18 Jan, 2012 00:00 2508 Marime text
garda_Politia_de_frontiera_sediu.jpgÎn ceea ce priveşte averea celui care va conduce Garda se poate spune că deţine, împreună cu soţia, mai multe terenuri, case, un automobil marca Mercedes, inele, brăţări şi cercei, obiecte de cult şi tablouri

Ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră s-au desfăşurat concursurile pentru ocuparea funcţiei de şef al inspectoratului teritorial la Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Iaşi, Giurgiu, Timişoara, Oradea, Sighetu Marmaţiei şi director la Garda de Coastă. La finele testării, comisarul-şef Dumitru Radu a fost desemnat câştigătorului postului de şef al Gărzii de Coastă. Acesta l-a avut ca şi contracandidat pe Dumitru Făină-Gagoş, fostul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa.

garda_Dumitru_Radu_03.jpgConform propriilor declaraţii din CV, noul şef al Gărzii de Coastă s-a născut pe data de 31 ianuarie 1968 în localitatea Cumpăna, este căsătorit şi are un copil. În perioada 1991 - 2000 comisarul-şef Radu a desfăşurat activităţi specifice agentului de circulaţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţean Constanţa, iar din anul 2000 până în 2002 a fost subofiţer operativ. Din 2002 până în 2003, actualul şef al Gărzii de Coastă a condus Biroul Cetăţeni Români cu Domiciliul în Străinătate din cadrul Serviciului Paşapoarte, iar din 2003 până în 2006 a fost ofiţer în cadrul IPJ Constanta, îndeplinind diferite funcţii în cadrul Birourilor Drumuri Naţionale şi Europene, Implementări abateri, restituiri permise de conducere şi certificate de înmatriculare. În perioada 15 iulie 2006 - 6 iulie 2011 Dumitru Radu a ocupat postul de director al Şcolii de Formare Iniţială şi Continuă a Personalului Poliţiei de Frontieră Constanţa. La scurt timp după desfiinţarea acestei instituţii, comisarul-şef a fost numit şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila, după care a fost împuternicit şef al Poliţiei de Frontieră Constanţa. Începând cu data de 15 decembrie 2011, odată ce IJPF Tulcea şi Constanţa şi-au închis porţile şi a luat fiinţă Garda de Coastă, comisarul-şef Dumitru Radu a preluat comanda acestei noi structuri. În ceea ce priveşte averea celui care va conduce Garda se poate spune că deţine, împreună cu soţia, mai multe terenuri, case, un automobil marca Mercedes, inele, brăţări şi cercei, obiecte de cult şi tablouri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii