Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice, în Constanţa

ro

03 Dec, 2016 12:38 1764 Marime text
Ieri, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, Postul de Poliţie Siliştea, l-au depistat pe G.I., în vârstă de 20 de ani, din localitatea Siliștea, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

De asemenea, tot ieri, la ora 12.05, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe N.L., în vârstă de 35 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Mircea Berbeceanu din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai târziu, la ora 17.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au depistat pe D.I., în vârstă de 36 de ani, din localitatea Ivrinezu Mare, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Ovidiu din Medgidia, pentru care a prezentat o serie de documente (certificat de înmatriculare autoturism, poliță de asigurare și anexă certificat inspecție tehnică) susceptibile a fi contrafăcute.

În cursul nopţii, la ora 03.25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe B.V., în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În cauze polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii