Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța în școli, licee și stațiunile Costinești și Vama Veche

ro

24 Apr, 2024 21:54 511 Marime text
Politia în misiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire premergătoare minivacanței de 1 Mai, în rândul operatorilor economici din stațiunile Costinești și Vama Veche.

De asemenea, au acționat pentru prevenirea violenței școlare, a bullying-ului și a disparițiilor de minori, la Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir Constanța.

Totodată, au derulat acțiuni de prevenire a victimizării minorilor și de educație rutieră la Liceul Teoretic Educational Center din municipiul Constanța.

Nu în ultimul rând, au desfășurat acțiuni de prevenire a violenței școlare, a consumului de substanțe interzise, a traficului de persoane și a disparițiilor de minori, dar și a criminalității informatice, la Liceul Teoretic Callatis din Mangalia.
 
La data de 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au au desfășurat, în unitățile de învățământ de pe raza de competență, acțiuni pentru prevenirea violenței în mediul școlar.

citește și: 

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șofer turmentat depistat pe DN 3, în orașul Murfatlar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii