Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

ro

19 Apr, 2024 14:27 420 Marime text
  • Termenul de execuție este până la data de 23 mai 2024.
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a deschis procedura de cumpărare directă a lucrărilor de reparații generale la sediul instituției!
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a lucrărilor este de 277.032,18 lei fără TVA, adică peste 55.000 de euro, la cursul actual.
 
Termenul de execuție este până la data de 23 mai 2024.
 
Se precizează în documentele încărcate în SEAP că „având în vedere că sediul IPJ Constanța este punctul central de comandă pentru organizarea alegerilor din data de 9 iunie 2024, se impune remedierea problemelor de infiltrare și reparația tencuielilor de pe fațadă“.
 
„Aceste intervenții sunt esențiale pentru asigurarea unui mediu optim de lucru și pentru menținerea integrității structurale a clădirii“, conform oficialilor IPJ Constanța.
 
Conform SEAP, contractul include și plantarea arbuștilor ornamentali în curtea IPJ Constanța, toaletarea copacilor, recondiționarea băncuțelor din curtea inspectoratului, dar și demontarea și montarea unor proiectoare luminoase pe fațadă în trei culori (roșu, galben și albastru).
 
Atribuirea se va face în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Ofertele se transmit pe adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Activități ale polițiștilor în școli din județul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii