Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se mai fură pe litoral (video)

ro

13 Aug, 2014 00:00 2160 Marime text
Patru tineri, trei bărbaţi şi o femeie, au fost depistaţi de jandarmi în staţiunea Mamaia. Cei patru au fost conduşi la sediul Poliţiei Mamaia, deoarece asupra lor exista suspiciunea că au sustras mai multe telefoane mobile de pe plajă.

După ce în torpedoul maşinii lor au fost descoperite şase telefoane mobile, patru tineri observaţi lângă o parcare din apropierea Cazinoului au ajuns la sediul poliţiei. Deşi iniţial persoanele în cauză au declarat că sunt telefoanele lor, ulterior au susţinut că le-au cumpărat de la două persoane şi într-un final au spus că le-au găsit pe plajă.

Ajunşi la sediul Poliţiei, s-a constatat că o tânără tocmai ce depusese o plângere în care susţinea că de pe plajă i-a dispărut telefonul Samsung Galaxy.  A recunoscut imediat telefonul pe care i l-au arătat jandarmii. Împreună cu poliţiştii, militarii au format primul număr din agenda altui telefon. La capătul firului se afla mama unuia dintre păgubiţi, care şi-a anunţat fiul să meargă la sediul Poliţiei Mamaia, să depună plângere şi să-şi recupereze bunul care-i fusese sustras.

Cele patru persoane vor fi cercetate în stare de libertate.

Video:


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii