Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un tânăr de 14 ani a fost reținut. Ar fi sustras, prin violență, telefoane și sume de bani de la mai multe persoane

ro

05 Nov, 2021 15:51 1488 Marime text
  • Reținut pentru tâlhărie calificată
Un tânăr de 14 ani ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri (telefoane mobile sau sume de bani) de la 4 persoane vătămate.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Oficial de la IPJ Constanța 

Urmare a cercetărilor în 4 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, de 14 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 15-31 octombrie a.c., acesta ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri (telefoane mobile sau sume de bani) de la 4 persoane vătămate.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, minorul fiind depistat la domiciliu și condus la audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii