Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a fost jefuită în propria locuință. Ce a rezultat în urma investigațiilor demarate

ro

16 Apr, 2022 15:32 1822 Marime text
Locuința unei femei, foto: Pexels La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, Poliția orașului Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei în vârstă de 34 de ani, din orașul Huedin, de unde ar fi sustras telefoane mobile și 3.600 de lei, fiind cauzat un prejudiciu total de aproximativ 5.000 de lei.

 
Potrivit IPJ Cluj, în aceeași seară, în jurul orei 21.30, în urma investigațiilor demarate, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale au identificat și depistat un bărbat de 25 de ani, din orașul Huedin, bănuit de comiterea faptei.

 
Cel în cauză a fost interceptat în localitatea Huedin, cu sprijinul polițiștilor Compartimentului Rutier, în timp ce se afla într-un autovehicul care se deplasa în direcția municipiului Oradea.

 

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, iar prejudiciul înregistrat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat., a precizat sursa citată. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii